Ervaringen

Laura
De therapie heeft me erg geholpen
09/14/18

kees
we stonden op het punt van uit elkaar gaan; de relatie therapie bij ron heeft ons heel goed geholpen: we leerden onze verschillen respecteren en onze behoeftes op een niet-verwijtende wijze uiten; we hebben opnieuw voor elkaar gekozen !
09/16/18

Ron
mooie therapie
09/18/18

Frans
Het is alweer een jaar geleden dat wij ons hebben aangemeld voor de EFT therapie, aangeraden door een psycholoog. Eigenlijk zagen ik ons huwelijk niet meer zitten . Voor ons beide was het te heftig , te veel onbegrip en te veel onenigheid. wij waren al bezig een tweede woning te zoeken en uit elkaar te gaan. Met wat tegenzin en " baat het niet, schaad het niet " ben ik toch begonnen. Wel, het is anders gelopen dan ik had kunnen vermoeden. Want nu zijn wij samen verhuisd en samen aan een nieuw leven begonnen. De therapie werkt heel helend en inzichtelijk. En vooral in liefde en respect voor elkaar. Ook echt begrip van Ron en Sikko. Duidelijke handvaten krijg je mee waar je iets mee kan. De afbouw is geweldig De laatste afspraken met 6 weken tussenruimte. Ik ben mijn hele leven een "vluchter" geweest. Als het te moeilijk werd haakte ik af. ik ben nu heel blij dat ik dit maal deze kans heb aangegrepen en kan deze therapie iedereen aanbevelen. Je bent nooit te oud om te leren en te groeien. Groeien in Liefde.
03/17/19

Maria
Toen mijn man en ik voor de zoveelste keer in totale onmacht en strijd terecht kwamen kreeg ik via een psycholoog deze EFT therapie en het boek over de therapie aangeraden.Het boek houd mij vast ben ik direct gaan lezen en wist toen dit moeten wij gaan doen.Mijn man is geen lezer en zag een therapie ook niet meer zitten maar gelukkig heb ik hem toch zover kunnen krijgen dat wij naar Ron en Sikko zijn gegaan voor de therapie.In het begin was het eerlijk gezegd voor mij als vrouw even wennen om ineens met drie mannen, die toch anders denken , over mijn gevoelens en emoties te praten maar dat was toch snel over.Ron en Sikko zijn twee lieve mannen die heel deskundig zijn, daar waar Ron op het gevoelsmatige gebied heel diep gaat,daar is Sikko heel goed in de rationele inzichten.Wij hebben heel veel aan deze therapie gehad.Wij hebben geleerd meer vanuit liefde en respect voor de pijn van de ander naar elkaar te kijken en luisteren.Wij voelen nu in ons samen zijn ook de spanning op bepaalde momenten maar ik herken het nu meteen en besef dan dat ik in mijn pijn zit en of dat ik mijn partner raak in zijn pijn.Ik weet dan ook dat ik niet verder moet gaan in dat moment van spanning maar er later op een rustiger moment op terug kan komen.
03/17/19

Maria
Ron en Sikko ,Nogmaals bedankt voor jullie hulp in onze moeilijke tijd.Maria
03/17/19

José
Ron heeft mij enorm geholpen met mijn proces. Mede door de therapie kan ik eindelijk zijn wie ik ben. Mijn ervaring vertel ik door!
03/22/19

Dirk-Jan en Chantal
De Verbinding, een zeer toepasselijke naam. Dit is wat wij ervoeren in de therapiesessies met Ron en Sikko, twee zeer lieve, respectvolle en open therapeuten die echt luisteren en meedenken. En wat een waardevolle en prachtige verbinding hebben we kunnen creëren, met elkaar en met de mensen om ons heen, mede door de behandeling van Sikko en Ron.
06/14/20

Andy Rendall
This entry is awaiting moderation.
02/16/23

This entry is awaiting moderation.
02/17/23

This entry is awaiting moderation.
02/24/23

This entry is awaiting moderation.
03/2/23

This entry is awaiting moderation.
03/3/23

Lawerence Conley
This entry is awaiting moderation.
03/14/23

Renato Sae
This entry is awaiting moderation.
03/28/23

Asa Call
This entry is awaiting moderation.
04/3/23

This entry is awaiting moderation.
05/5/23

Anneliese Martin
This entry is awaiting moderation.
05/7/23

%first name% %last name%
This entry is awaiting moderation.
05/9/23